0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 40 γρ. φρέσκο βούτυρο
- 220 γρ. ζάχαρη άχνη
- 200 γρ. σοκολάτα τριμμένη
- 3 κρόκοι αυγών
- λίγο λικέρ μαρασκίνο
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο πολύ καλά μέχρι να ασπρίσει τελείως. Προσθέτουμε λίγη-λίγη την ζάχαρη, εξακολουθώντας το χτύπημα. Ρίχνουμε έναν-έναν τους κρόκους, το λικέρ, δουλεύουμε τα υλικά για λίγο ακόμα και προσθέτουμε την σοκολάτα. Χτυπάμε δυνατά μέχρι να ενωθούν τα υλικά και τοποθετούμε την κρέμα στο ψυγείο να πήξει.