6
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό μοσχάρι ελιά ή ποντίκι σε κύβους
- 4 πατάτες σε κύβους
- 4 καρότα σε κύβους
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- λίγο σέλινο
- 1 λεμόνι, το χυμό
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το κρέας σε βραστό νερό μέχρι να αφρίσει και στη συνέχεια το σουρώνουμε. Σοτάρουμε το κρέας, το κρεμμύδι, τις πατάτες, τα καρότα, προσθέτουμε το σέλινο, νερό, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τη σούπα μας να βράσει. Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.