6
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κουνέλι σε μερίδες (1 ½ κιλό)
- 50 γρ. ελιές
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 κλωναράκι δενδρολίβανο ή 1 πρέζα αποξηραμένο
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 πρέζα θυμάρι
- 4 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένο
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 1 χούφτα καρυδόψιχα
- αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κουνέλι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σέλινο και τα αφήνουμε να μαραθούν. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το δενδρολίβανο, το θυμάρι, τη δάφνη, την καρυδόψιχα, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 30 λεπτά. Ρίχνουμε τις ελιές και συνεχίζουμε το σιγοβράσιμο για άλλα 30 λεπτά ανακατεύοντας. Δένουμε τη σάλτσα και σερβίρουμε.