6
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κουνέλι (1 ½ κιλό περίπου)
- 4 κλωναράκια σέλινο
- 100 γρ. ελιές πράσινες ξιδάτες
- 1 κουταλιά κουκουνάρι
- 2 κουταλιές ξύδι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι σινάπι κίτρινο
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 50ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κουνέλι και το σοτάρουμε στο λάδι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σέλινο, τις ελιές, 1 ποτήρι νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 35 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, ρίχνουμε το κουκουνάρι, τη ζάχαρη και το ξύδι. Αφήνουμε να βράσει για ακόμη 15 λεπτά και αν θέλουμε πιο πηχτή σάλτσα, την δένουμε.