0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κουνέλι, 1 κιλό περίπου
- 2 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κουταλιά ξερό, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180˚C. Πλένουμε καλά το κουνέλι, το αλατοπιπερώνουμε και το τοποθετούμε σε ταψί. Απλώνουμε στην κοιλιά του το δενδρολίβανο και το σκόρδο. Περιχύνουμε εξωτερικά το κουνέλι με το κρασί και το ελαιόλαδο και το ψήνουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά.