Κουνέλι με δενδρολίβανο και σκόρδα

Κουνέλι με δενδρολίβανο και σκόρδα Κουνέλι με δενδρολίβανο και σκόρδα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κουνέλι, 1 κιλό περίπου
  • 2 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κουταλιά ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180˚C. Πλένουμε καλά το κουνέλι, το αλατοπιπερώνουμε και το τοποθετούμε σε ταψί. Απλώνουμε στην κοιλιά του το δενδρολίβανο και  το σκόρδο. Περιχύνουμε εξωτερικά το κουνέλι με το κρασί και το ελαιόλαδο και το ψήνουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε