Κοτόπουλο με καρύδια και τζίντζερ

Κοτόπουλο με καρύδια και τζίντζερ Κοτόπουλο με καρύδια και τζίντζερ
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κοτόπουλο κομμένο μπαστουνάκια
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • 2 ντομάτες πολτοποιημένες
  • 250 γρ. καρυδόψιχα κοπανισμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά τζίντζερ σε σκόνη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κοτόπουλο στο βούτυρο. Προσθέτουμε λίγο αλάτι, τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε την καρυδόψιχα, το τζίντζερ, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε