Κοτόπουλο με γιαούρτι

Κοτόπουλο με γιαούρτι Κοτόπουλο με γιαούρτι
4 ΑΤΟΜΑ
10' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
3 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 φιλέτα κοτόπουλο ξεκοκαλισμένα και χωρίς την πέτσα
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1/2 κουταλάκι κάρυ
  • 100 γρ. μαργαρίνη
  • 1 κύβο ζωμό λαχανικών 
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε τηγάνι βαθύ λιώστε το βούτυρο και βάλτε το κοτόπουλο αφού το έχετε αλατοπιπερώσει  να ψηθεί σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαραθούν, το ζωμό λαχανικών ,ένα ποτήρι νερό, το κάρυ, το γιαούρτι και την κρέμα γάλακτος. Αφήστε το φαγητό να βράσει για 10 περίπου λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα του. Πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά προσθέστε το σχοινόπρασο και σερβίρετε.

Συνοδεύεται με πατάτες ή με άσπρο πιλάφι ή πουρέ λαχανικών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε