4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 μικρό κοτόπουλο
- 250 γραμμ. σαλάμι, ζαμπόν και γλώσσα, ανάμεικτα και κομμένα σε πολύ μικρά κομμάτια
- 8 αυγά
- 150 γραμμ. φρέσκο βούτυρο
- 2 κουτ. σούπ. αλεύρι
- 100 γραμμ. κασέρι τριμμένο
- μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το κοτόπουλο, το ξεκοκαλίζουμε και το κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε τα αλλαντικά και 5 αυγά βρασμένα και ψιλοκομμένα. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα. Ροδίζουμε το αλεύρι με το βούτυρο για 3-4 λεπτά. Το προσθέτουμε στο μείγμα του κοτόπουλου μαζί με το κασέρι, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και τα 3 αυγά και ανακατεύουμε το μείγμα πολύ καλά με ξύλινη κουτάλα.
Παίρνουμε κουταλιές από τη ζύμη και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.