5
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1350 γρ. φτερούγες από κοτόπουλο
- 8 κουταλιές ηλιέλαιο
- 6 κουταλιές σάλτσα σόγιας
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 μπουκάλι κέτσαπ
- 1 μπουκάλι σάλτσα κάρυ
- 1 μπουκάλι σάλτσα γλυκιάς και ξινής κόκκινης πιπεριάς
Εκτέλεση
Πλύνετε το κρέας και στεγνώστε το. Ανακατέψτε το λάδι, την σάλτσα σόγιας, το αλάτι και το πιπέρι μαζί και αλείψτε το παντού στο κρέας. Απλώστε τις φτερούγες σε χαρτί για ψήσιμο και ψήστε το στους 180oC για 1 ώρα. Ανακατέψτε τις τρεις σάλτσες σε ένα μεγάλο πιάτο και προσθέστε το ζεστό κρέας σε αυτό. Μία τραγανή μπαγκέτα ταιριάζει απόλυτα με αυτό.