

4
ΑΤΟΜΑ
20'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
30'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 32 κολοκυθοανθούς
- 3 κολοκυθάκια τριμμένα
- 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 1/2 φλιτζάνι ρύζι
- 1 ματσάκι άνηθο
- 1 φλιτζάνι δυόσμο
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Τρίβουμε τά κολοκύθια και τα αφήνουμε να στραγγίζουν καλά. Μουσκεύουμε το ρύζι στο νερό για ένα τέταρτο και στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά με ένα φλιτζάνι λάδι και γεμίζουμε τα λουλούδια. Τα βράζουμε με νερό, λίγο λάδι και λεμόνι σε χαμηλή φωτιά για μισή ώρα περίπου.