

6
ΑΤΟΜΑ
20'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
30'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Σάμος
Συστατικά
- 48 κολοκυθοανθοί
- 2 κρεμμύδια
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 300 γρ. ρύζι
- μάραθο - δυόσμο
- ντομάτα ψιλοκομμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το ρύζι και ανακατεύουμε με όλα τα υλικά ψιλοκομμένα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λάδι. Γεμίζουμε τις κολοκυθοκορφάδες και τις βάζουμε σε κατσαρόλα προσθέτοντας νερό ώστε να τις καλύπτει. Χρόνος βρασμού: 25-30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.