0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 15 κολοκυθοανθοί
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
- 1 αυγό χτυπημένο
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
- 1 κουταλιά σούπας λάδι
- αλάτι
- λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Πλένουμε τους κολοκυθοανθούς και αφαιρούμε τα πράσινα φυλλαράκια.
- Ανακατεύουμε το αλεύρι, το αυγό, το γάλα, το λάδι και το αλάτι μέχρι να δημιουργηθεί ένας πηχτός χυλός.
- Βουτάμε, έναν-έναν τους κολοκυθοανθούς, στο χυλό και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.