

4
ΑΤΟΜΑ
15'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 1/2 κολοκυθάκια
- 100 γρ. λάδι
- 750 γρ. ντομάτες ώριμες ή 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτα
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 3 σκελίδες σκόρδο
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίστε τα κολοκυθάκια πλύντε τα, και κόψτε τα σε κομμάτνα.Βάλτε, το Κάδν σε μία κατσαρόλα, προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένο να τσιγαριστούν ελαφρά.Προσθέστε τις ντομάτες ψιλοκομμένες ή τον πελτέ αραιωμένο σε νερό και 2 ποτήρια νερό.Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίξτε τα κολοκυθάκια, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.Προσθέστε 1 ποτήρι ζεστό νερό και αφήστε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μείνει μόνο με το λάδι του.