Κολοκυθάκια γιαχνί

Κολοκυθάκια γιαχνί Κολοκυθάκια γιαχνί
4 ΑΤΟΜΑ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κολοκυθάκια
  • 3 μέτριες ώριμες ντομάτες
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 φλιτζάνι τον τσαγιού ελαιόλαδο
  • μαϊντανός
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1/2 κονταλιά τον γλυκού ζάχαρη
  • 1 κύβος λαχανικών
  • 4 αυγά
  • 1 φλιτζάνι τον τσαγιού τριμμένη μυζήθρα

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε κύβους, τα σοτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις ντομάτες, τα υπόλοιπα υλικά, νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν και να πιουν όλο το ζουμί τους.

Χτυπάμε τα αυγά με το τυρί, χαμηλώνουμε πάρα πολύ τη φωτιά και τα ρίχνουμε στα κολοκυθάκια. Βράζουμε με ανοιχτή την κατσαρόλα μέχρι να πήξει το αυγό και τα σκεπάζουμε για να ψηθούν και από πάνω σε πολύ σιγανή φωτιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε