Κολοκυθάκια γιαχνί με φέτα

Κολοκυθάκια γιαχνί με φέτα Κολοκυθάκια γιαχνί με φέτα
4 ΑΤΟΜΑ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
25' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κολοκυθάκια
  • 300 γρ. φέτα σκληρή
  • 60 γρ. λάδι
  • 1 κουτί χυμός ντομάτας ή 500 γρ. ντομάτες ώριμες
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πλύνετε και καθαρίστε τα κολοκυθάκια. Κόψτε το κάθε κολοκυθάκι σε 3-4 κομμάτια. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και βάλτε το στην κατσαρόλα με λίγο νερό να βράσει.Προσθέστε μετά το λάδι, το χυμό ντομάτας και αφήστε τα να βράσουν σε σιγανή φωτιά.Στραγγιστέ τα κολοκυθάκια και βάλτε τα στη σάλτσα. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το ψιλοκομμένο μαϊντανό.Αφήστε τα να βράσουν για μισή ώρα μέχρι να δέσει η σάλτσα.Όταν είναι έτοιμη, ρίξτε τη φέτα κομμένη σε κομμάτια, κουνήστε λίγο την κατσαρόλα, αφήστε τα να πάρουν όλα μαζί 2-3 βράσεις και κατεβάστε τα από τη φωτιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε