0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό κολοκύθα
- 2 φλιτζάνια μπεσαμέλ (βλ. σάλτσα μπεσαμέλ κανονική)
- 150 γρ. ζαμπόν σε φέτες
- 200 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες
- 2 αυγά χτυπημένα
- αλεύρι
- λίγα φύλλα φασκόμηλου ή αποξηραμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε την κολοκύθα σε ορθογώνια κομμάτια. Τα βουτάμε στο αυγό, στο αλεύρι και τα τηγανίζουμε. Μόλις κρυώσουν, απλώνουμε από πάνω τους μία φέτα μοτσαρέλα, μία φέτα ζαμπόν και ένα φύλλο φασκόμηλου ή πολύ λίγο αποξηραμένο. Τοποθετούμε από πάνω άλλη μια φέτα κολοκύθας και τα τοποθετούμε σε ταψί. Περιχύνουμε με μπεσαμέλ και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180?C.