Κολοκούδι βραστό (κόκκινο κολοκύθι)

Κολοκούδι βραστό (κόκκινο κολοκύθι) Κολοκούδι βραστό (κόκκινο κολοκύθι)
8 ΑΤΟΜΑ
20' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
30' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ρόδος

Συστατικά

Εκτέλεση

Τό κολοκούδι είναι τό κόκκινο κολοκύθι, όταν άκόμη είναι άγουρο (πράσινο). Τό κόβουμε σε φέτες, καθαρίζουμε το έξωτερικό χοντρό φλούδι καί άφαιρούμε τους σπόρους και τις ίνες. Κόβουμε την κάθε φέτα σέ μικρά κομμάτια. Τα βράζουμε για λίγο σε άλατισμένο νερό. Όταν ψηθεί το κολοκούδι, το ρίχνουμε στο τρυπητό και τ' άφήνουμε να στραγγίσει καλά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε