8
ΑΤΟΜΑ
20'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
30'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ρόδος
Συστατικά
Εκτέλεση
Τό κολοκούδι είναι τό κόκκινο κολοκύθι, όταν άκόμη είναι άγουρο (πράσινο). Τό κόβουμε σε φέτες, καθαρίζουμε το έξωτερικό χοντρό φλούδι καί άφαιρούμε τους σπόρους και τις ίνες. Κόβουμε την κάθε φέτα σέ μικρά κομμάτια. Τα βράζουμε για λίγο σε άλατισμένο νερό. Όταν ψηθεί το κολοκούδι, το ρίχνουμε στο τρυπητό και τ' άφήνουμε να στραγγίσει καλά.