0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλά κολοκάσι σε κύβους
- 100 γρ. λευκό μανιτάρι σε λεπτές φέτες
- 3 πρέζες θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1/2 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 2-3 σταγόνες λάδι τρούφας
- 100ml ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι, το χυμό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το κολοκάσι σε αλατισμένο νερό με το μισό χυμό λεμονιού. Μόλις βράσει τα στραγγίζουμε, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Τη σερβίρουμε ζεστή και κρύα.