4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό κολιοί
- 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1/3 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 λεμόνι, το χυμό
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 150ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια στο λάδι. Προσθέτουμε λίγο νερό και τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Τοποθετούμε τα ψάρια και προσθέτουμε το σκόρδο, τον άνηθο, τον μαϊντανό, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά.