

4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πήλιο
Συστατικά
- 1 κόκορα μέτριο σε μερίδες
- 5-6 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 5 σκελίδες σκόρδο
- 1 ποτήρι ντομάτα
- 1 κουταλιά πελτέ
- 1/2 ποτήρι λάδι
- 2-3 δαφνόφνλλα
- αλάτι
- πιπέρι
- ζεστό νερό
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε σε τηγάνι τον κόκορα και τον τοποθετούμε σε κατσαρόλα. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τον πελτέ, την ντομάτα μας, αλατοπίπερο και γυρίζουμε δυο τρεις φορές τα υλικά μας. Όταν αυτά διαχυθούν, ρίχνουμε τη σάλτσα μας στον κόκορα, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό, τα δαφνόφυλλα και τον σιγοβράζουμε σκεπασμένο.