0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πήλιο
Συστατικά
Εκτέλεση
Κόβουμε τον κόκορα μερίδες, τον ροδίζουμε με λάδι, προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας πελτέ και τον γυρίζουμε δυο φορές. Προσθέτουμε νερό να σκεπάζει το κρέας, δυο κρεμμυδάκια και ένα κεφάλι σκόρδο, κανέλα ξύλο, αλάτι και πιπέρι, και μετά, όταν τελειώσει το βράσιμο, λιώνουμε τα κρεμμύδια στη σάλτσα και βγάζουμε το σκόρδο ή το καθαρίζουμε και το προσθέτουμε λιωμένο.