4
ΑΤΟΜΑ
15'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό πιπεριές κόκκινες (Φλωρίνης)
- λάδι
- ξίδι
- 5 σκελίδες σκόρδο
- 250 γρ. κοπανιστή
- αλάτι
Εκτέλεση
Πλύντε καλά τις πιπεριές, τρυπήστε τις σε μερικά σημεία και μετά ψήστε τις στο γκριλ του φούρνου μέχρι να πάρει χρώμα η φλούδα τους.Βγάλτε τις και αφού μισοκρυώσουν καθαρίστε την εξωτερική φλούδα και τα σπόρια.Βάλτε τις σε μία πιατέλα, προσθέστε το σκόρδο ψιλοκομμένο, λάδι και ξίδι.
Συνοδέψτε με κοπανιστή και ψημένο ψωμί.