Κόκκινες πιπεριές με κοπανιστή

Κόκκινες πιπεριές με κοπανιστή Κόκκινες πιπεριές με κοπανιστή
4 ΑΤΟΜΑ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
20' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
2 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό πιπεριές κόκκινες (Φλωρίνης)
  • λάδι
  • ξίδι
  • 5 σκελίδες σκόρδο
  • 250 γρ. κοπανιστή
  • αλάτι

Εκτέλεση

Πλύντε καλά τις πιπεριές, τρυπήστε τις σε μερικά σημεία και μετά ψήστε τις στο γκριλ του φούρνου μέχρι να πάρει χρώμα η φλούδα τους.Βγάλτε τις και αφού μισοκρυώσουν καθαρίστε την εξωτερική φλούδα και τα σπόρια.Βάλτε τις σε μία πιατέλα, προσθέστε το σκόρδο ψιλοκομμένο, λάδι και ξίδι.

Συνοδέψτε με κοπανιστή και ψημένο ψωμί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε