4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κοιλιά χοιρινή
- 450 γρ. καπνιστό λουκάνικο ψιλοκομμένο
- 450 γρ. χοιρινό κρέας σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά για γέμισμα ψιλοκομμένη
- 3 μίσχοι σέλερι ψιλοκομμένοι
- 3 φλιτζάνια πατάτες σε κύβους
- 1 κουταλάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κουταλάκια μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το σέλερι, τις πατάτες, τον μαϊντανό, το πιπέρι και το αλάτι. Προσθέτουμε το λουκάνικο και το χοιρινό και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε με το μείγμα την κοιλιά και την δένουμε σε ρολό. Τοποθετούμε την κοιλιά σε κατσαρόλα, προσθέτουμε νερό να την καλύπτει και την αφήνουμε να βράσει για 2 ώρες περίπου. Στη συνέχεια τη σοτάρουμε στο τηγάνι σε λίγο βούτυρο για να ροδίσει. Την κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.