0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ. κινέζικο λάχανο
- 50 γρ. λόλο ρόσο κόκκινο
- 100 γρ. ροδάκινο σε φέτες φρέσκο ή κομπόστα
- 2.5 φέτες προσούτο κομμένες στη μέση
- 1 φούντα μέντα φρέσκια για γαρνίρισμα
Για την βινεγκρέτ
- 75 ml ελαιόλαδο
- 15 ml χυμό φρέσκου λεμονιού
- 10 ml Βacardi
- 1/2 πρέζα μέντα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το λάχανο και το λόλο ρόσο χοντροκομμένο και τα ανακατεύουμε. Επάνω από τα λαχανικά και περιμετρικά προσθέτουμε τις φέτες από το ροδάκινο (εάν είναι φρέσκο το ροδάκινο πρώτα καθαρίζουμε την φλούδα του). Ετοιμάζουμε την βινεγκρέτ ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί. Περιχύνουμε την σαλάτα και προσθέτουμε το προσούτο διπλωμένο και περιμετρικά ανάμεσα από τις φέτες ροδάκινο. Στη μέση τοποθετούμε την μέντα και σερβίρουμε.