0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 5 ασπράδια αυγών
- 2 κούπες καλά τριμμένα φιστίκια
- 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
- 1 δόση κρέμα φιστικιού
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια σε αργό ρυθμό για 10 λεπτά μέχρι να γίνει μια σφιχτή μαρέγκα. Προσθέτουμε την ζάχαρη, τα φιστίκια και ανακατεύουμε απαλά σε πολύ χαμηλή ταχύτητα. Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια, τα οποία απλώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί σε απόσταση το ένα από το άλλο. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180οC . Αφήνουμε να κρυώσουν και τα ενώνουμε ανά δύο, βάζοντας ενδιάμεσα κρέμα φιστικιού.