0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 800 γρ. ζάχαρη
- 180 γρ. σταφιδίνη
- 750 γρ. ηλιέλαιο
- 20 γρ. κανέλα
- 500 γρ. νερό
- 10 γρ. αλάτι
- 1800 γρ. αλεύρι 70% ζαχ/κής
- 30 γρ. μπέϊκιν πάουντερ
- 25 γρ. αμμωνία
- 800 γρ. σταφίδες
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε με το σύρμα του χεριού τη ζάχαρη, τη σταφιδίνη, το ηλιέλαιο, την κανέλα, το νερό και το αλάτι. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά που έχουμε ανακατέψει σε μια άλλη λεκάνη και ζυμώνουμε απαλά. Σερβίρουμε σε φόρμες του κέικ και ψήνουμε στους 160°C.