Κεφτέδες τηγανιτοί με ρίγανη

Κεφτέδες τηγανιτοί με ρίγανη Κεφτέδες τηγανιτοί με ρίγανη
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 600 γρ. κιμάς χοιρινός
  • 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. ψωμί μουσκεμένο και στραγγισμένο
  • 1 πρέζα δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 2 αυγά
  • 2 πρέζες ρίγανη
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά τον κιμά με το κρεμμύδι, το ψωμί, τον μαϊντανό, τα αυγά, τη ρίγανη, το δυόσμο, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε τη ζύμη για λίγη ώρα στο ψυγείο και πλάθουμε τους κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε σε λάδι, να ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε