4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
- 2 αυγά
- 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί ή φρυγανιά τριμμένη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 πρέζες δυόσμο
- 2 πρέζες ρίγανη
- 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 κουταλάκι κύμινο
- 1/3 κουταλάκι μπαχάρι
- 1/3 κουταλάκι κανέλα
- ελαιόλαδο
- αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με τα αυγά, το κρεμμύδι, το ψωμί και τα μπαχαρικά. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.