Κεφτεδάκια αχιβάδας

Κεφτεδάκια αχιβάδας Κεφτεδάκια αχιβάδας
1 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 200 γρ. αχιβάδες βρασμένες, ψιλοκομμένες με το ζωμό τους
  • 2 ½ φλιτζάνια αλμυρά κράκερ, θρυμματισμένα
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κουταλιά σάλτσα Worcestershire
  • 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κουταλάκι πάπρικα
  • 1/2 κουταλάκι καυτερή πιπεριά λιωμένη
  • 120 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε τις αχιβάδες με το μισό ζωμό τους και τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάζουμε το σκεύος με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Πλάθουμε σε μπαλάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160˚C μέχρι να ροδίσουν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε