3
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2-3 κεφαλάκια
- χυμό από μερικά λεμόνια
- ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Εκτέλεση
Ζητάμε από το χασάπη μας να μας κόψει στη μέση τα κεφαλάκια. Τα πλένουμε καλά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα τοποθετούμε σε ενα ταψί με το κομμένο μέρος προς τα επάνω. Τα περιχύνουμε με χυμό λεμονιού και λάδι, τα πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη, προσθέστε το νερό και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο. Όταν αρχίσουν να ψήνονται, τα περιβρέχουμε κατά διαστήματα με τη σάλτσα τους.