4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 στήθη φασιανού
- 200ml λάδι από καρύδι
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
- 20 γρ. τζίντζερ σε μικρούς κύβους
- 1 κουταλιά ξύδι βαλσάμικο
- αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μάκρος, όσο πιο λεπτά μπορούμε το κρέας. Τα περιχύνουμε με το μισό λάδι, τα αλατίζουμε και τα ψήνουμε για 5 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 80?C. Ανακατεύουμε τον μαϊντανό με τον βασιλικό με το υπόλοιπο λάδι και μία πρέζα αλάτι. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο τζίντζερ, αφού περιχύσουμε με το αρωματισμένο λάδι και το ξύδι βαλσάμικο.