Καραβίδες βραστές με σάλτσα σόγιας και ρυζόξιδο

Καραβίδες βραστές με σάλτσα σόγιας και ρυζόξιδο Καραβίδες βραστές με σάλτσα σόγιας και ρυζόξιδο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 450 γρ. καραβίδες
  • 240ml ζωμό κοτόπουλου
  • 2 κουταλιές φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλιά τζίντζερ ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά ρυζόκρασο ή ξηρό σέρυ
  • 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλιά ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια ξύδι από ρύζι
  • 2 κουταλάκια σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι κορν φλάουρ διαλυμένο σε 2 κουταλάκια νερό
  • 2 κουταλάκια σησαμέλαιο
  • 1 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τις καραβίδες, τις ξεπλένουμε και τις στραγγίζουμε. Σε γουόκ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις καραβίδες. Μόλις πάρουν βράση, προσθέτουμε τις καραβίδες και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε