0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. καραβίδες
- 240ml ζωμό κοτόπουλου
- 2 κουταλιές φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά τζίντζερ ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά ρυζόκρασο ή ξηρό σέρυ
- 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
- 1 κουταλιά ζάχαρη
- 2 κουταλάκια ξύδι από ρύζι
- 2 κουταλάκια σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι κορν φλάουρ διαλυμένο σε 2 κουταλάκια νερό
- 2 κουταλάκια σησαμέλαιο
- 1 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τις καραβίδες, τις ξεπλένουμε και τις στραγγίζουμε. Σε γουόκ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις καραβίδες. Μόλις πάρουν βράση, προσθέτουμε τις καραβίδες και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.