0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. καραβίδες ξεφλουδισμένες, μόνο τις ουρές
- 1/4 φλιτζανιού βούτυρο ή μαργαρίνη
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 κουταλιά φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές λευκό κρασί ξηρό
- 1 πρέζα κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο βούτυρο ελαφρώς το σκόρδο και προσθέτουμε τον μαϊντανό και το κόκκινο πιπέρι. Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Περνάμε τις καραβίδες σε μεταλλικές ράβδους για σουβλάκια και ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα για 10-12 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος τις αλείφουμε με τη σάλτσα και τις γυρίζουμε συχνά για να ψηθούν ομοιόμορφα.