Καντουμά

Καντουμά Καντουμά
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Σαμψούντα Πόντου

Συστατικά

  • 1/2 κιλό σκούρα φασόλια
  • 250 γρ. σιτάρι άσπρο σκληρό
  • αλάτι
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα φασόλια και το σιτάρι και τα βράζουμε με μπόλικο νερό. Προς το τέλος του βρασίματος προσθέτουμε αλάτι και φροντίζουμε να μείνουν με λίγο ζουμί, να σκεπάζονται περίπου. Όταν είναι έτοιμα, σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαραθεί χωρίς να πάρει χρώμα, τα περιχύνουμε και τα αφήνουμε να πάρουν μαζί δυο βράσεις.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε