

4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 800 γρ. καλκάνι φιλέτο
- 1/4 φλιτζανιού χυμό λάιμ
- 1 κουταλάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε τα φιλέτα ψαριού με το χυμό λάιμ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Τοποθετούμε τα φιλέτα σε βουτυρωμένο ταψί και πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και άνηθο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180?C για 5-10 λεπτά.