2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. καλκάνι φιλέτο
- 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι
- 2 κουταλιές λευκό κρασί
- 1 κρόκο αυγού
- 1/2 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 1 πρέζα φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Τοποθετούμε το ψάρι σε λαδωμένο ταψί. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το κρασί, τον κρόκο αυγού, το σκόρδο και τον μαϊντανό. Περιχύνουμε το ψάρι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200?C για 20 λεπτά.