4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό καλαμάρια
- αλεύρι
- λαδι για τηγάνισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- λεμόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια, τα κόβουμε σε ροδέλες, τα πλένουμε καλά και τα αφήνουμε για λίγο να στραγγίξουν. Τα αλατοπιπερώνουμε, τα αλευρώνουμε και τα τινάζουμε για να φύγει το περιττό αλεύρι. Τα τηγανίζουμε σε τηγάνι με μπόλικο λάδι. Το λάδι θα πρέπει να είναι καλά ζεσταμένο για να τα τηγανίσουμε. Τα σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι.