4
ΑΤΟΜΑ
10'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
15'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Λακωνία
Συστατικά
- 500 γρ. ώριμες ντομάτες
- 8 αυγά χτυπημένα
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες, αφαιρείτε τούς σπόρους και τις τρίβετε σε χοντρό τρίφτη. Τις βάζετε σ' ένα τηγάνι και τις βράζετε μέχρι να πιουν τα υγρά. Σ' ένα άλλο τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι, προσθέτετε την σάλτσα που ετοιμάσατε και την αφήνετε να τσιγαριστεί για λίγο. Ρίχνετε τα χτυπημένα αυγά, το αλατοπίπερο και ανακατεύετε μέχρι να πήξει ο καγιανός.