0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1/4 φλιτζανιού νερό
- 180 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, κομμένη σε μικρά κομμάτια
- 2 κουταλιές ανάλατο βούτυρο
- 2 κουταλιές μπράντι ή χυμό πορτοκαλιού
Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε ανοξείδωτη κατσαρόλα την ζάχαρη, το νερό και ζεσταίνουμε ελαφρώς, ανακατεύοντας κατά διαστήματα με ξύλινο κουτάλι ώσπου να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτουμε την σοκολάτα, το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν. Ρίχνουμε το μπράντι ή το χυμό πορτοκαλιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε τη σως χλιαρή.