0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 γριβάδι, 2 κιλά περίπου
- 2 κιλά κρεμμύδια σε φέτες
- 1/2 κιλό ντομάτες φρέσκιες κονκασέ
- 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
- 200ml ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
- 2 φύλλα δάφνης
- αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά το ψάρι και το κόβουμε σε φέτες. Σοτάρουμε στο μισό λάδι τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και το σκόρδο να μαραθούν, χωρίς να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας που και που μέχρι το κρεμμύδι να είναι έτοιμο. Τοποθετούμε τη σύβραση στο ταψί και βυθίζουμε τις φέτες ψαριού αφού τις έχουμε αλατοπιπερώσει. Περιχύνουμε το υπόλοιπο λάδι και ψήνουμε για 30-40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200?C.