

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. καραβίδες ξεφλουδισμένες
- 1 φλιτζάνι κέτσαπ
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 κουταλιά μαύρη ζάχαρη
- 2 κουταλιές ξύδι
- 2 κουταλάκια ταμπάσκο ή hot sauce
- 1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
- 1/2 κουταλάκι θυμάρι
- 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις καραβίδες σε τηγάνι και τα ζεσταίνουμε καλά. Ζεματίζουμε τις καραβίδες σε νερό που βράζει για 5 λεπτά. Τις ρίχνουμε στη σάλτσα και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.
?
?