8
ΑΤΟΜΑ
15'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
08'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 200 γρ. τρούφα ψιλοκομμένη
- 6 κρόκοι αυγών
- 4 ασπράδια αυγών
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 2 φλιτζάνια γάλα
- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
- 1/2 δόση βανίλιας σε σκόνη
Εκτέλεση
Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη. Ζεστάνουμε το γάλα, το ρίχνουμε στα αυγά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μείγμα σιγά -σιγά στο αλεύρι. Χτυπάμε τα ασπράδια και τα προσθέτουμε στο γάλα μαζί με την τρούφα. Μοιράζουμε το μείγμα σε φορμάκια σουφλέ και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170oC.