0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κούπες φράουλες μικρές ολόκληρες ή κομματάκια
- 1/2 κούπα ζάχαρη
- 2 1/2 κούπες μπισκότα Μιράντα σε κομματάκια
- 2 1/2 κούπες φιστίκια τριμμένα και καβουρντισμένα
- 3 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής
- 2 κουταλιές σούπας μαργαρίνη μαλακή
- 1 φλιτζανάκι κουαντρό λικέρ
Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε την βάση του γλυκού ανακατεύουμε τα μπισκότα, την μαργαρίνη, 1 κούπα φιστίκια, και το λικέρ. Βάζουμε το μείγμα σε στρογγυλή φόρμα και πιέζουμε για να δέσει η βάση. Φτιάχνουμε τις κρέμες ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Προσθέτουμε τις φράουλες, την ζάχαρη και τη μισή κούπα τριμμένα φιστίκια, αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο γάλα για να αφρατέψει. Το στρώνουμε επάνω στην ψημένη βάση και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Ξεφορμάρουμε, πασπαλίζουμε με τριμμένο φιστίκι και γαρνίρουμε με φράουλες.