0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό σύκα αποξηραμένα
- 1 κιλό ζάχαρη
- 300 γρ. ψίχα καρυδιού
- 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- βανίλια
Εκτέλεση
Αποβραδίς ζεματάμε τα σύκα. Αλέθουμε σε χοντρά κομμάτια το καρύδι και το φιστίκι. Γεμίζουμε τα σύκα με το μείγμα και τα τοποθετούμε σε ταψάκι. Ρίχνουμε τη ζάχαρη, λιωμένη με λίγο νερό και βανίλια, πάνω στα σύκα και τα ψήνουμε στο φούρνο.
Σερβίρονται με καϊμάκι.