0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για τη γέμιση:
- κολοκυθάκια (τριμμένα καί καλά στραγγισμένα άπό τα υγρά τους)
- τυρί φέτα
- κασέρι
- ξερή μυζήθρα
- πιπεριά
- κρεμμυδάκι φρέσκο
- δυόσμο
- λίγο ρύζι
- αλάτι
- γαλέτα
Για το φύλλο:
- 1 ποτήρι νερό
- 2 κουταλιές σούπας λάδι
- λίγο αλάτι
- αλεύρι (δσο σηκώσει για να μπορούμε να ανοίξουμε φύλλο)
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε την γέμιση ανακατεύονταςτα κολοκυθάκι, την φέτα, το κασέρι, την μυζήθρα, την πιπεριά, το κρεμμυδάκι, τον δύοσμο, το ρύζι, το αλάτι και την γαλέτα. Ανοίγουμε το φύλλο και το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Βάζουμε την γέμιση κατά μήκος, στρίβουμε και γυρίζουμε κυκλικά, φτιάχνοντας ενα κουλουράκι κλειστό. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, γυρίζοντας με μια σπάτουλα, συχνά για να μην μας καούν.