Γίγαντες τηγανητοί

Γίγαντες τηγανητοί Γίγαντες τηγανητοί
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. φασόλια γίγαντες
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 2 αυγά
  • 2 κουταλιές της σούπας γάλα
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε τους γίγαντες αποβραδίς, την επομένη τους στραγγίζουμε και τους βράζουμε σε μπόλικο νερό, χωρίς να λιώσουν. Βάζουμε σε ένα μπώλ το αλεύρι ανακατεμένο με το αλατοπίπερο, σε ένα άλλο μπώλ τα αυγά χτυπημένα με το γάλα και σε ένα τρίτο την τριμμένη φρυγανιά. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι, βουτάμε ένα-ένα φασόλι στο αλεύρι, μετά στα αυγά και τέλος στη φρυγανικά και το τηγανίζουμε. Γαρνίρουμε με μαϊντανό  και σερβίρουμε αμέσως.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε