

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 3 φλιτζάνια ρύζι arborio
- 16 κόκκινες πιπεριές
- 225 γρ. μπέικον σε χοντρές φέτες
- 80 γρ. τρούφα ψιλοκομμένη
- 1/2 φλιτζάνι ξύδι αρωματισμένο με τρούφα
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι. Καθαρίζουμε τις πιπεριές από τους σπόρους και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 200?C. Ζεματίζουμε το μπέικον για 3 λεπτά, ώστε να φύγει το αλάτι. Το ψιλοκόβουμε και το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο. Βγάζουμε τις πιπεριές από το φούρνο, τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζουμε. Ανακατεύουμε το ρύζι με την τρούφα και το μπέικον. Γεμίζουμε τις πιπεριές με το ρύζι και ψήνουμε στο φούρνο στους 160?C. Σερβίρουμε με βινεγκρέτ, αρωματισμένη με τρούφα.