Γαύρος τηγανιτός με μυρωδικά

Γαύρος τηγανιτός με μυρωδικά Γαύρος τηγανιτός με μυρωδικά
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό γαύρο καθαρισμένο και χωρίς τα κεφάλια
  • 300 γρ. αλεύρι
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • 1 πρέζα θυμάρι
  • 1/6 κουταλάκι σκόρδο σκόνη
  • λάδι για τηγάνισμα
  • αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το γαύρο και τον αλατίζουμε. Ανακατεύουμε το θυμάρι με τη ρίγανη και το σκόρδο και στην κοιλιά του βάζουμε λίγο από το μείγμα. Τον αλευρώνουμε και τον τηγανίζουμε σε αρκετά ζεστό λάδι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε