4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό γαύρο καθαρισμένο και χωρίς τα κεφάλια
- 300 γρ. αλεύρι
- 1 πρέζα ρίγανη
- 1 πρέζα θυμάρι
- 1/6 κουταλάκι σκόρδο σκόνη
- λάδι για τηγάνισμα
- αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το γαύρο και τον αλατίζουμε. Ανακατεύουμε το θυμάρι με τη ρίγανη και το σκόρδο και στην κοιλιά του βάζουμε λίγο από το μείγμα. Τον αλευρώνουμε και τον τηγανίζουμε σε αρκετά ζεστό λάδι.