Γαύρος λεμονάτος

Γαύρος λεμονάτος Γαύρος λεμονάτος
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό γαύρο καθαρισμένο χωρίς τα κεφάλια
  • χυμό απο 4 λεμόνια

Εκτέλεση

Πλένουμε τα ψάρια, τα στραγγίζουμε και τα στρώνουμε σε ορθογώνιο δοχείο. Τα περιχύνουμε με χυμό  λεμονιού, μέχρι να σκεπαστούν και κλείνουμε το δοχείο. Το αφήνουμε 3 ημέρες στο ψυγείο και το ψάρι είναι έτοιμο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε