1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ. γαύρο καθαρισμένο χωρίς τα κεφάλια
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 1/2 λεμόνι, το χυμό
- 1 πρέζα ρίγανη
- 40ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τον γαύρο και τον βάζουμε στο τηγάνι με λίγο νερό, τον ένα δίπλα στον άλλο. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη ρίγανη και το λάδι. Σιγοβράζουμε μέχρι να μείνει με το λάδι του και σερβίρουμε.