Γαύρος αχνιστός με σκόρδο

Γαύρος αχνιστός με σκόρδο Γαύρος αχνιστός με σκόρδο
1 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 250 γρ. γαύρο καθαρισμένο χωρίς τα κεφάλια
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 1/2 λεμόνι, το χυμό
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • 40ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τον γαύρο και τον βάζουμε στο τηγάνι με λίγο νερό, τον ένα δίπλα στον άλλο. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη ρίγανη και το λάδι. Σιγοβράζουμε μέχρι να μείνει με το λάδι του και σερβίρουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε